Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

15 Серпня, 2022 р., 21:10
  В неділю, 14 серпня 2022 року, відбувся волейбольний турнір за участю двох щирецьких команд та гостей-волейболістів з с. Великий Любінь, які також представили дві спортивні дружини. В підсумку змагань місця були визначені так: перше та друге місце вибороли щирецькі волейболісти, третє та четверте – спортсмени з Великого Любеня. Усі учасники були нагороджені спортивними медалями, команди дипломами. Кращими волейболістами стали Олег Данилко, Герус Павло, Яремчук Олег, яких нагороджено дипломами. Нагородження проводили Швець Дмитро, капітан щирецької волейбольної  команди,  учасник російсько-української війни та Степан Фединяк, викладач Львівського католицького університету, волейболіст-ветеран. Приємно відзначити, що на майданчику поряд з молоддю знаходились і їхні наставники, Микола Яремчук та Роман Карчевський, ветерани-волейболісти.
15 Серпня, 2022 р., 20:55
12 серпня 2022 року на базі Щирецького ліцею імені Героя України Б. Ільківа відбулись змагання з міні-футболу, приурочені міжнародному Дню Молоді. На спортивному майданчику з синтетичним покриттям змагалась шкільна молодь з міні-футболу. Перше місце виборола команда з с. Никонковичі на чолі з Віталієм Бартошевським, ІІ місце у юних футболістів Щирецького ліцею імені Героя України Б. Ільківа, ІІІ місце – в команди з с. Горбачі. Призери змагань нагороджені спортивними медалями, дипломами. Найкращими гравцями стали Владислав Яніцький, Лук’ян Власюк та Павло Мельник, яких нагороджено пам’ятними дипломами.
14 Серпня, 2022 р., 20:54
Символічні місця Щиреччини. Село Сороки, тут в храмі Косьми і Дам'яна є іконостас пензля Осипа Куриласа. Вшанували пам'ять художника спільною молитвою мешканці Щирецької громади. Після Служби Божої отець Роман Безпалько розповів історію церкви і історію іконостасу. Храм в цьому селі не був закритий в радянські часи, відповідно ікони добре збереглися, деякі довелося реставрувати, сьогодні вони милують око всіх, хто приходить до храму. Прихожани церкви послухали розповідь про художника, про музей Осипа Куриласа, який створений при щирецькому ліцеї імені Героя України Богдана Ільківа у 2016 році. Наймолодший брат художника Григорій колись дякував у цьому храмі, на молитві були присутні його спадкоємці.
29 Липня, 2022 р., 10:26
Протягом  липня проходив пісенний флешмоб  "Українська пісня єднає серця", який проводив  відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики. Флешмоб приурочений  Дню Державності України, що цьогоріч  вперше відзначається в нашій державі, в якому взяли участь близько 50 учасників. Це і солісти, і дуети, і тріо, і квартети, і ансамблі, і хорові колективи нашої громади.
28 Липня, 2022 р., 08:31
28 липня цього року Україна вперше відзначає День Української Державності. Це свято співпало з двома іншими — Днем хрещення Київської Русі-України та днем пам’яті святого князя Володимира Великого.
19 Липня, 2022 р., 10:53
Сьогодні 8 річниця, як загинув на Сході України наш Герой Олег Клим.
01 Липня, 2022 р., 10:50
Фотозвіт проведених заходів в закладах культури нашої громади
27 Червня, 2022 р., 10:41
Українська пісня – була, є і буде найціннішим духовним скарбом нашого народу, його святинею та релігійним надбанням. В часі російсько-української війни українська мова є пріоритетом становлення державності нашої країни. Нам сьогодні, як ніколи, треба єднатись задля українського національного відродження. Українська пісня згуртовує, підтримує дух нації.   
21 Червня, 2022 р., 18:28
   Сьогодні ми провели в останню путь нашого Героя, нашого земляка, нашого мужнього захисника, молодшого сержанта Мартиненка Сергія Петровича 1972 р.н.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь