Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

16 Вересня, 2022 р., 18:16
Сьогодні провели в останню путь Героя Жидика Павла Володимировича, який героїчно загинув внаслідок російської агресії на території Донецької області, поблизу населеного пункту Богородичне.
13 Вересня, 2022 р., 10:41
До Дня фізичної культури та спорту Львівська районна військова адміністрація проводила нагородження  активних працівників галузі фізичної культури та спорту Львівського району. Від нашої громади було нагороджено грамотами Ткачишина Степана, Заслуженого тренера України з вільної боротьби та Фединяка Ігора, голову Громадської організації «Вектор розвитку єдиноборств».
12 Вересня, 2022 р., 11:14
В суботу, 10 вересня, команда нашої громади взяла участь в обласному легкоатлетичному кросі, який відбувся в Стрийському парку в м. Львові. Усі учасники заходу, а це було загалом тринадцять територіальних громад, пройшли загартування дощем і вітром, які випробовували усіх спортсменів цілий змагальний день. Першими на старт вийшли ветерани спорту, серед яких змагався і голова селищної ради Олег Василишин, результат  якого ввійшов в 10-у кращих показників, з добрим результатом фінішувала також Ірина Панчишин.
31 Серпня, 2022 р., 11:26
   На 13-и озерах населених пунктів громади традиційно змагались спортсмени-риболови.
31 Серпня, 2022 р., 11:08
     В заході взяло участь чотири команди: дві зі Щирця, представники  Великого Любеня та ДЮСШ «Юність» з Пустомит. Найсильнішою командою в підсумку змагань стала волейбольна дружина ДЮСШ «Юність», керована майстром спорту, колишнім гравцем відомої колись команди «Локомотив» Київ Василем Копієм.
31 Серпня, 2022 р., 11:07
Взяло участь 5 команд, ветерани спорту, дорослі та молодь.
31 Серпня, 2022 р., 11:00
     Змагались щирецькі спортсмени та гості-шахісти з Пустомит. Серед дорослих очікувано здобув перемогу КМС щирчанин Йосиф Грициняк, серед молоді – Ігор Демій.
31 Серпня, 2022 р., 10:54
Команда громади, складена з ветеранів спорту, молоді та людей з інвалідністю, взяла участь в змаганнях з оздоровчого туризму, присвячених Дню Державного Прапора та з нагоди Дня Незалежності України. Захід проводило Управління Молоді та спорту Львівської ОВА  23-24 серпня в м. Сколе.
30 Серпня, 2022 р., 08:53
Фотозвіт заходів до Дня Незалежності України в закладах культури Щирецької ТГ
29 Серпня, 2022 р., 09:07
   29 серпня -  День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь