Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

29 Жовтня, 2018 р., 11:48
У 2018 р. ЮНЕСКО, відповідно до рішення Генеральної асамблеї ООН візьме участь у відзначенні 100-річчя від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського (1918–1970), українського педагога, письменника, публіциста, громадського діяча.
29 Жовтня, 2018 р., 11:44
Фестиваль «Сурми Звитяги» має на меті широко пропагувати серед  дітей та юнацтва найкращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу  XX століття, вивчати пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії.  А також сучасну українську молодіжну патріотичну пісню, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах та Революції Гідності.
25 Жовтня, 2018 р., 21:05
Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято –  День працівників освіти. 4 жовтня 2018 року відділ освіти Щирецької селищної ради організував святкування для освітян громади. Були запрошені гості з району, області та селищної ради. З нагоди Дня працівників освіти, з вітальним словом до учителів звернулися депутат обласної ради, радник голови ОДА з питань освіти Лісна Мирослава Михайлівна, голова районної профспілкової організації працівників освіти Марія Качмарик, селищний голова Олег Василишин.  Вони від щирого серця привітали присутніх зі святом та побажали натхнення, здоров’я на довгії літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!
19 Жовтня, 2018 р., 21:35
У переддень великого християнського свята Покрови, Дня українського козацтва, Дня захисника України на шкільному майданчику зібралися усі учні школи, які виконали Державний гімн України. Восьмикласники школи -  Кравчишин Анна, Пушкар Лілія, Кардаш Василина, Врублевська Юлія, Футала Мар’яна (8-А); Горбачевський Святослав, Демків Олег, Хомин Павло (8-Б) продекламували вірші про героїчну УПА, сучасні військові дії і наших захисників; Підгірний Ігор (7-А) та Кінзерський Кирило  (4-А)  - "Молитву за всіх воїнів". Сценку "Листи на схід" зіграли Шилич Софія та Кузь Денис (8-А).
17 Жовтня, 2018 р., 11:46
Прекрасної осені в кожну школу приходить учительське свято. Саме  тому  05.10.2018 р. в Горбачівськоу  НВК І- ІІ ступенів  пройшов  святковий  концерт  «Низький  уклін  Вам, любі  вчителі» ,  який підготували учні 9 класу разом  з класним  керівником    Маруняк Оксаною  Володимирівною.
17 Жовтня, 2018 р., 11:28
«Живи,  добро звершай,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь