Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

31 Січня, 2019 р., 09:42
З метою формування почуття патріотизму, поваги до історії держави, а також розвитку інтересу учнів до подій минулих років, які вплинули на основні процеси державотворення в Україні,  у Дмитрівській ЗОШ І-ІІст. проводились відповідні історико-виховні заходи. Серед них  особлива увага приділяється знаменній даті Дня пам’яті героїв битви під Крутами -29 січня.
31 Січня, 2019 р., 09:18
«Ми пам’ятаємо Героїв Крут!» - під такою назвою 29 січня у Щирецькій ЗОШ №2 І-ІІІ ст. відбулася поетична година. Юні декламатори зібралися у читальному залі Щирецької селищної бібліотеки і своїм художнім читанням патріотичних віршів про Лицарів духу пом’янули молодих юнаків, які загинули у 1918 році, захищаючи під станцією Крути незалежність України.
31 Січня, 2019 р., 09:11
Цей влучний вислів належить відомому українському письменникові Григору Тютюннику. І з ним важко не погодитися: кому, як не людині, що за життя скуштувала і солодкого смаку слави, і жорсткого чиновницького диктату у своїй літературній діяльності, знати, як непросто жити з унікальним даром, даним людині Богом чи успадкованим від батьків. Тим більше – працювати над тим, аби талант цей розвинути, філігранно відточити, вміти застосувати…
24 Січня, 2019 р., 11:16
Щороку  22-го січня у Дмитрівській ЗОШ І-ІІ ступенів святкують День Соборності України. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося 100 років тому, у 1919 році.  Це було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності.
24 Січня, 2019 р., 10:29
Проголошення Соборності УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року - історичний акт об’єднання українських земель в одній державі. Подія основоположна для українського державотворення.
17 Січня, 2019 р., 20:37
7 грудня 2018 року у сесійному залі Пустомитівської районної ради відбулося нагородження переможців конкурсу “Людина року Пустомитівщини».
30 Грудня, 2018 р., 16:26
Горбачівський НВК щиро вітає всіх українців з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!
30 Грудня, 2018 р., 16:22
Нещодавно відбулося засідання методичного об’єднання вчителів хімії, біології та основ здоров’я Щирецької ОТГ на базі Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІст.
30 Грудня, 2018 р., 16:10
21 грудня в ОЗ  Щирецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Героя України Богдана Ільківа відбулося засідання методоб’єднання вчителів зарубіжної літератури. Тема: «Святкування Різдва в Америці, Німеччині, Польщі та Україні».
30 Грудня, 2018 р., 16:06
Щороку в кінці листопада  в європейських країнах розпочинають працювати різдвяні ярмарки. Відвідування різдвяних ринків – це вже добра сімейна традиція у багатьох країнах. Там можна спробувати святкові ласощі і прикупити різних новорічних етно-прикрас.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь