Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

24 Грудня, 2019 р., 09:29
15 грудня 2019 року закінчився Всеукраїнський конкурс «День Гідності та Свободи» (12 листопада – 14 грудня), учасниками якого стали учні 8 - Б класу Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ст. під керівництвом класного керівника Даць О.С.
19 Грудня, 2019 р., 18:28
Учениці 9-Б класу Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ст Денисенко Софія та Фітьо Василина під керівництвом вчителя правознавства Косилович О.О. взяли участь в обласному конкурсі «Тиждень правової освіти». За що були нагороджені дипломами та отримали відзнаку в номінації «Найкраща акторка». Також Софія та Василина отримали цінні подарунки від обласного департаменту національної поліції.
16 Грудня, 2019 р., 12:32
Одним із завдань сучасної шкільної правової освіти є вміння учнів орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці правознавства просто неможливо, тому в Щирецькій ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів щорічно проводиться Тиждень правознавства, який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.
11 Грудня, 2019 р., 15:30
Бібліотекою смт Щирець спільно з Щирецькою ЗОШ № 2  І-ІІІ ступенів у рамках Всеукраїнського тижня права було проведено серед учнів двох щирецьких загальноосвітніх шкіл  диспут на тему: «Права і закони у твоєму житті». З шкільною молоддю спілкувалася офіцер поліції Пустомитівського РВ ГУ МВСУ у Львівській області Христина Жовнір. Обговорювались питання прав та обов`язків дітей в сім`ї, школі, повсякденному житті.
09 Грудня, 2019 р., 19:43
Напередодні Дня Збройних Сил України, в День Волонтера, учні Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів відвідали Військово-медичний клінічний центр Західного реґіону, де знаходяться на лікуванні відважні воїни, які отримали поранення, захищаючи нашу Батьківщину. Завдяки старанням  учнів, батьків та вчителів Щирецької ЗОШ №2 та працівників ресторану "Дріада" було зібрано 1510 грн., за які  учні виготовили смачні подарунки для наших Героїв.
27 Листопада, 2019 р., 12:00
Хочеш змінити світ — почни із себе.
27 Листопада, 2019 р., 11:58
Пам'ять нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок написано криваво – чорним кольором. Без болю не згадати страшні муки і переживання українського народу. Голод 1932-1933 років чорніє великою плямою на демографічній карті України.
20 Листопада, 2019 р., 19:01
            16 листопада 2019 р. у Львові відбувся Всеукраїнський етап ХХVIII Міжнародного конкурсу декламації польської поезії імені Адама Міцкевича “Креси 2019”. Цей захід щороку набуває все більшої популярності  через милозвучність, глибину і колорит польської поезії. Цього року у конкурсі взяли  участь  учні  Щирецької ЗОШ №2 І–ІІІ ступенів Євгенія Олексієнко  і  Христина Штаблава. В категорії від 13 до 15 років ІІІ місце здобула Штаблава Христина.
14 Листопада, 2019 р., 18:43
Усіма можливими засобами потрібно запалювати в дітях гаряче прагнення до знань і навчання.
04 Листопада, 2019 р., 21:33
25 жовтня 2019 р. у Щирецькій ЗОШ №2 І-ІІІ ст. відбувся виховний захід, присвячений вшануванню 75-річниці відходу у вічність митрополита УГКЦ Андрея Шептицького. Діяльність Андрея Шептицького була надзвичайно різноманітною. Не було такої ділянки церковно-релігійного, культурного чи економічного життя, якій би Митрополит не присвятив гідної уваги і не розвинув її на користь українського народу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь