Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

14 Травня, 2020 р., 12:43
Сьогодні світ зіштовхнувся із серйозним супротивником – коронавірусом нового типу SARS-CoV-2, який є збудником хвороби COVID-19. Кожен із нас, дотримуючись простих правил, також відіграє значну роль у протидії поширенню цього небезпечного збудника. Важливо, аби школярі також розуміли серйозність захворювання та знали, як діяти під час пандемії.
14 Березня, 2020 р., 15:53
В Горбачівському НВК І-ІІ ступенів відбувся конкурс на краще виконання поезій Кобзаря "До висот Шевченкового слова!"
11 Березня, 2020 р., 12:18
Учні Дмитрівської ЗОШ І-ІІ ступенів із задоволенням взяли участь у Всеукраїнській українознавчій грі "Соняшник". Ця гра викликає зацікавлення до української мови, літератури, українознавства. Діти із захопленням виконують різноманітні завдання, розгадують ребуси та загадки.
04 Березня, 2020 р., 16:57
03 березня 2020 року у Дмитрівській ЗОШ І-ІІ ступенів проведено показовий день цивільного захисту для керівників ЗЗСО та ЗДО Щирецької громади.
18 Лютого, 2020 р., 20:23
11 лютого 2020 року у світі відзначали День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету» (https://betterinternetcentre.org).
17 Лютого, 2020 р., 18:42
Біологічний кабінет в школі — це навчальний клас, де учні вивчають закони природи та взаємозв’язок людини з нею. Однак без належного обладнання та оснащення, що становлять матеріальну базу кабінету, неможливо використовувати ті нові форми і методи навчання, які, згідно з концепцією «Нової української школи» і реформи освіти в Україні, впроваджуються в практику, а також виконувати в повному обсязі лабораторні та практичні роботи, передбачені типовою програмою навчання.
05 Лютого, 2020 р., 09:42
 Обдарованість – це не лише своєрідне поєднання здібностей людини, а й своєрідний сплав її особистісних якостей. Тому важливо визначитись: обдарованість – це дар чи натхненна праця над собою, а, може, поєднання одного й другого. Адже розвиток і виховання обдарованих дітей вирішує проблему формування творчого потенціалу суспільства. Виховати з обдарованої дитини особистість, адаптовану до складностей сучасного життя, досить важко. У розвитку творчих можливостей учнів велике значення має випереджальний характер навчання й виховання. Його обґрунтував відомий психолог Л. Виготський і пояснив так: "Лише те навчання є добрим, яке передує розвиткові дитини, тобто спонукає дитину до життя, пробуджує та приводить у дію низку внутрішніх процесів розвитку".
05 Лютого, 2020 р., 09:38
Український народ має багату культуру , джерело якої складається з цінностей, надбаних попередніми поколіннями. З давніх-давен нам передається у спадок життєва мудрість, народні звичаї, обряди, традиції. Кожен з нас повинен усвідомити себе сам, пізнати своє етнічне коріння, знати свій народ, його історію, національну культуру, вивчати та зберігати неоціненні духовні скарби, адже Україна – це ми! І саме на нас покладена важлива місія: передати все це нашим нащадкам, щоб не перервався зв'язок поколінь та збереглася генетична пам'ять нашого народу.
05 Лютого, 2020 р., 09:32
«Інженерний тиждень» — проект для учнів молодших, середніх та старших класів, покликаний зацікавити наукою і дати учням поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь