Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

22 Квітня, 2021 р., 10:13
20 квітня 2021 року відбувся міжнародний онлайн-семінар «Дистанційне навчання у школах: досвід Чеської Республіки», організований Державною службою якості освіти України спільно з Асоціацією з міжнародних питань Чеської Республіки.
22 Квітня, 2021 р., 10:07
Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу.
02 Лютого, 2021 р., 11:39
             З  01 лютого 2021 розпочалась реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Кожній особі, яка планує брати участь в ЗНО потрібно зробити 4 кроки.
10 Грудня, 2020 р., 19:55
4 грудня 2020 року  проведений  традиційний щорічний Всеукраїнський новорічно-різдвяний конкурс «Новорічна композиція». Участь у виставці брали як окремі учні та вихованці, так і учнівські колективи закладів загальної середньої та дошкільної освіти громади. Завданнями цього конкурсу є: пропаганда серед учнівської молоді бережливого ставлення до природи; розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді; формування практичних умінь та навичок учнів по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають Новорічну та Різдвяну флористику; сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.
27 Листопада, 2020 р., 17:41
27 листопада 2020 року учні Щирецької ЗОШ №2 І–ІІІ ступенів вшанували пам'ять жертв Голодомору. Класні керівники провели тематичні виховні години під назвою: «Схилімо голови в скорботі». У 7 класі  вчителем історії Косилович О.О. було проведено виховний захід під назвою «Ми пам’ятаємо…». Діти нагадали про ті страшні сторінки історії нашої держави, коли без стихії, без засухи, без війни в самому центрі Європи, в Україні, яка була житницею континенту, небачений голод забрав у могилу мільйони людей. Учасники заходу зачитали розповіді свідків того страшного лихоліття. Тривожною була хвилина мовчання, адже моторошно уявити  мільйони заморених голодом людей України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь