Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

ІІ Спартакіада Щирецької ОТГ 2020 р.

Дата: 18.02.2020 20:10
Кількість переглядів: 548

Цими вихідними на спортивних майданчиках Опорного закладу Щирецької  ЗОШ № 1 І-ІІІ ст. ім. Б. Ільківа проходили змагання по програмі другої  Спартакіада Щирецької  ОТГ.  На відкритті змагань учасників привітав селищний голова Олег Василишин. Після виконання державного гімну усіма присутніми, розпочались спортивні баталії. В програмі заходів були змагання з волейболу, міні-футболу, шахів, шашок, настільного тенісу. У змаганнях з міні-футболу взяли участь вісім команд, з них дві юнацькі. Перше місце виборола команда зі Щирця, ІІ місце у футболістів з с. Дмитре,  ІІІ місце виборола дружина з с. Лани. Команди – призери нагороджено спортивними кубками та дипломами.

Переможцем змагань з волейболу стала команда з с. Лани, ІІ місце у  щирецьких волейболістів, ІІІ місце у юних волейболістів Опорного закладу Щирецької ЗОШ № 1 І-ІІІ ст. ім. Б. Ільківа. Усі  команди – призери також нагороджено спортивними кубками та дипломами.

Серед тенісистів  переможцем закономірно  став Ващишин Ігор зі Щирця, постійний учасник обласних змагань з настільного тенісу. Серед шахістів – школярів перше місце виборов Ігор Демій зі Щирця, переможець двох останніх обласних юнацьких турнірів, він же став і абсолютним переможцем, як і серед школярів, так і серед дорослих, друге  місце у Остапа Ваньковича, ІІІ місце у Олександра Стасюка.  Серед дорослих шахістів перше місце виборов Ігор Сиротяк, друге місце в Руслана Демія, третє – у Ігора Однорога, усі троє зі Щирця. Тут також усіх переможців та призерів нагороджено пам’ятними медалями та дипломами.

В змаганнях з шашок серед жінок перемогу очікувано отримала вчителька Опорного закладу Щирецької ЗОШ № 1 І-ІІІ ст. ім. Б. Ільківа Ганна Новак, друге місце у Тетяни Куцели, третє – в Анастасії Пристайко з Яструбків. Серед чоловіків перше місце в Івана Синенького з Ланів. Гарний настрій та приємні враження панували серед усіх учасників змагань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь