Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

“Локальна Школа Успіху. Львів-2019”

Дата: 23.10.2019 09:22
Кількість переглядів: 584

18 та 19 жовтня 2019 року відбувся форум для підлітків 13-16 років,  у якому взяла участь учениця 8-А класу Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів Штаблава Христина. Організатором та спікером даного проєкту є Горбацьо Соломія.

Фото без опису
Цeй проєкт створeний для тих, хто хочe йти в ногу з часом, отримати бажану профeсію в майбутньому, стати успішним і щасливо жити на Зeмлі! "Школа успіху" допомагає підліткам ознайомитися з прикладами роботи бізнесу, соціальних та комерційних проектів, щоб зробити свідомий вибір майбутньої професії. Під керівництвом менторів вони вчаться працювати в команді, розробляють власні проекти та дізнаються, як  презентувати свої ідеї. Відомі бізнесмени та громадські діячі дають поради для підготовки власного проекту.“Школа успіху” покликана розвивати актуальні для нової генерації навички, серед яких креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність тощо. Проєкт допоможе розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного “Я”.

Два дні були надзвичайно насичені та продуктивні. Спікери поділились щиро та відкрито своїми власними історіями з підлітками, мотивували їх до здійснення мрій через навчання, креативність та працю, а це зокрема: Христина Будзінська «Можливості для навчання за кордоном», Єва Висоцька «Копірайтинг», Юліанна Дяків «Танцюють всі», Карен Абрамян «Підприємництво у підлітковому віці».

Якщо маєш амбітні плани на майбутнє - надзвичайно важливо знайти команду, що підтримує твої погляди та опанувати навички, необхідні людині у XXI столітті. Адже саме так можна розраховувати на успіх. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь