Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Детальний план території в межах вулиць Острівська, П.Адермаха, Княжа, Гайдамацька в смт Щирець

Дата: 11.10.2019 11:43
Кількість переглядів: 848

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

   Щирецька селищна рада Пустомитівського району оголошує про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації  детальному плані території в межах вулиц Острівська, П.Адермаха, Княжа, Гайдамацька в смт Щирець Пустомитівського району. та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

З проектом детального плану території, основними техніко-економічними показниками та графічними матеріалами, пояснювальною запискою, розділом «охорона навколишнього природного середовища», який є звітом про стратегічну екологічну оцінку, можна ознайомитись в Щирецькій селищній раді в посадової особи, відповідальної за забезпечення організації розгляду пропозицій.

Замовник: Щирецька селищна рада.

Виконавець: ТзОВ «Карпати Арх-Проект»

Підстава розроблення містобудівної документації:

рішення Щирецької селищної ради від 26.03.2019р.  № 1101.

Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.  

Пропозиції громадськості реєструються та розглядаються замовником містобудівної документації  у місячний строк з дня їх надходження.

Посадова особа замовника містобудівної документації, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій та адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження) за адресою: 81160, Пустомитівський район, Щирецька селищна рада, смт Щирець, площа Ринок, 8 , тел.(03230) 67-105, веб-сайт: shyrecka-gromada.gov.ua.

Оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації здійснюється у двотижневий строк з дня їх прийняття шляхом опублікування у засобах масової інформації, а також розміщення затвердженої містобудівної документації на офіційному веб-сайті замовника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь