Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Святкові урочистості з нагоди Дня працівників освіти!

Дата: 09.10.2019 10:52
Кількість переглядів: 656

Щороку восени, коли з дерев опадають перші жовті листочки, ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. День учителя вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто  супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

Фото без опису

         3 жовтня 2019 року в Щирецькій  громаді відбулися урочистості з нагоди цього свята. З привітальним словом до вчителів та вихователів, зусиллями яких твориться майбутнє нашої громади, усієї нашої держави, звернувся заступник голови з гуманітарних питань Щирецької селищної ради А.Я.Нагірний та начальник відділу освіти А.В.Терещук. У своїх промовах вони наголосили   про цінність професії вчителя для суспільства, подякували педагогічним колективам громади за плідну роботу, за те, що вони, виконуючи свій професійний обов’язок, вчать нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. Також кращих працівників освітньої галузі  за сумлінну працю з нагоди професійного свята нагородили грамотами та подяками. Після чого відбувся святковий концерт. Але на цьому святкування не закінчилося. Вранці  4 жовтня  учні всіх шкіл громади з нетерпінням виглядали вчителів, щоб привітати з професійним святом. Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвоника. Багато гарних слів було сказано вчителям. Учні та батьки були щедрими на привітання і щирі посмішки. Квіти, які дарували учні, були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх  від щирого серця.

         Уроки пролетіли так швидко, що всі  здивовано дивилися на годинники. Після закінчення уроків усіх учителів чекав ще один сюрприз – святковий концерт, який подарував багато позитивних емоцій.

         А вже у  неділю 6 жовтня 2019 року у Львівській обласній філармонії відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти та Всесвітнього Дня вчителя. У заходах взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима, виконуючий обов’язки директора департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Ігор Гайдук, депутати Львівської обласної ради Іван Лабай та Мирослава Лісна, заступник голови Львівської обласної профспілкової організації працівників освіти і науки України Мар’ян Калин, голова Пустомитівської районної ради Галина Гичка, голови об’єднаних територіальних громад Пустомитівщини, начальники відділів освіти району та громад, а також керівники та працівники освітніх закладів району, які привітали педагогів з професійним святом, подякували за сумлінну працю та побажали міцного здоров’я, успіхів у благородній справі виховання і навчання підростаючого покоління - майбутнього України. Кращих працівників освітньої галузі району  з нагоди професійного свята  нагородили грамотами та подяками.

     Немає в суспільстві жодної людини, яка, досягнувши найменших висот, не була б вдячна своїм учителям. Отож, хай слово вчителя буде завжди святим і чистим, а засіяна невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє сходами яскравих особистостей, які й надалі прославлятимуть наш рідний край.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь