Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Творіть добро!!!

Дата: 02.08.2019 09:04
Кількість переглядів: 779

28 липня 2019 року в Щирці  відбувся благодійний захід у форматі фестивалю. Збирались кошти на лікування нашої землячки Олі Галабурди, яка бореться з важкою хворобою. 

До доброї справи долучились справді щирі серцем люди - спонсори та волонтери: заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів посприяв у встановленні сцени, Юрій  Галабурда, Діана та Василь Грицеляк взяли на себе весь тягар організаційних  питань, розваги: батути надали   Оксана Деда, Ольга Микитюк, аквагрим – Наталія Линець, солодка вата - Орест Микитів, долучилися до організаці також: Мар’яна Хлопотова, Андрій Кваснікевич, ГО «Майдан», Наталія Сех, Олег та Ірина Однороги, Марія та Матвій Хамуляки, Володимир та Ольга Гуштики, Дмитро та Ольга Беї,  Марта Костікова, Андрій та Христина Керкало, Ігор Пижик, Ігор Хитрень,  Людмила Мисакович, Софія  і Тарас Галани, Людмила Кузнер, Христина та Сергій Поповичі, Оксана Прогонюк, Андрій та Лілія Ільківи, Христина Троняк, Юлія Грицеляк, Мирон Троняк, Дмитро Чемерис, Роман та Марія Романіви, Марія Галадюк, Ольга Одноріг, Ярослав та Ірина Сліпці, Надія та Василь Кузьо, Михайло Попов, Андріана Антонюк, Іван Крис, Іванна Антосюк, Роман Стріжик, Назар Дидів, Тетяна Скрипська, Софія Дуфанець, Наталя і Борис Садові.  Вони зробили все можливе, щоб свято вдалося. Можливо когось не згадали, бо люди приносили солодощі, ставили і йшли, допомагали за найменшої потреби.

Місцеві таланти: Юлія Ільдутова, Ірина Кравець, Вікторія Пеприк, Софія Садова в дуеті з Тетяною Павлишин, Оксана Якимів тішили публіку своїм співом, а Василь Пташник – грою на різноманітних  духових  інструментах до приїзду артистів зі Львова. Спричинилась до цього дійства й начальник відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Щирецької селищної ради Марія Ванькович. 

Завдяки прекрасним  організаторам концерту: Миколі Стріжику, Василю Пташнику, Надії Якторович - усі мали чудовий настрій.

У концерті, що тривав близько 4-х годин приймали участь  талановиті виконавці. Вражав віртуозною грою на скрипці  народний артист України Олег Кульчицький, зачаровував  співом заслужений артист України, соліст Львівського національного академічного театру опери та балету імені С.Крушельницької Роман Ковальчук, пісні незабутнього композитора Ігоря Білозора   дарував слухачам заслужений артист України - Володимир Питель.
Захоплення викликали запальні циганські танці  від шоу-театру "Шатриця" під керівництвом Аліни Врублевської, гарний настрій  забезпечив імідж-театр "Пані Кураж", в особі Миколи та Любові Мазепи,
 тішили публіку своїм співом  співак, продюсер Степан Бень-Шептицький, соліст Московської  опери Станіслав Буденкевич, лауреат пісенної премії «Галицький шлягер»  Маріанна, «щирецький соловейко» Надія Якторович, фіналіст шоу Х-фактор  Дмитро Хвостенко, співак  Петро Волошин, лауреати міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів та фестивалів  Тетяна Ощіпко, Оленка Бублик і Вікторія Волошин. 

Окремо мусимо відмітити  виступ  улюбленця громади - саксофоніста-віртуоза - Василя Пташника в дуеті з його другом, чудовим скрипалем Павлом Карліцом.

Концертну програму вели Микола Мазепа та Оксана Мота,
звукорежисери - Микола Гринчук, Ігор Даниловський, Василь Яняк.
Слід зазначити, що  Микола Стріжик, людина з великим серцем та світлою душею, починаючи з січня 2019 року, зініціював та організував понад 60 благодійних концертів у Львівській  та Тернопільській областях. Його життєве кредо: «Творіть добро  і  воздасться вам».

Усі ми разом - волонтери, артисти, організатори, глядачі - велика сила, і Оля Галабурда відчує всю позитивну енергетику, яку ми спрямували на її порятунок!

Небайдужі люди жертвували гроші, навіть по закінченні  свята,  збір коштів триває й надалі.

Дякуємо усім, хто долучився! Творіть добро і нехай воно повертається до Вас сторицею.

 

 

Начальник відділу культури, молоді,

 спорту та інформаційної політики,

М.Ванькович



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь