Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

«Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Дата: 19.03.2019 12:03
Кількість переглядів: 710

14 березня 2019 року у Щирецькій ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів відбувся показовий День цивільного захисту «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Фото без опису

Метою дня було практичне відпрацювання учнями теоретичних знань та навичок, отриманих під час вивчення теорії з основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, а також досягнення злагодженості у роботі керівного, командно-навчальницького та особового складу формувань, педагогічного складу й учнів навчального закладу в цілому як об’єкта цивільного захисту при виконанні заходів щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

Було проведено педраду в якій взяли участь: завідувач НКП Наливайко Д.Д., начальник цивільного захисту Щирецької громади Двойченко Л.В., завідувач сектору цивільного захисту Пустомитівської районної державної адміністрації Львівської області Гладун В.І., начальник відділу освіти Щирецької селищної ради Терещук А.В., головний спеціаліст відділу освіти Когут Н.О., директори шкіл, учні 10-А та 7-их класів. Під час проведення розглянули нормативні документи, постанови КМУ та накази Міністерства освіти та науки України. А також переглянуто відеоролики, які інформували про дії населення у надзвичайних ситуаціях.

Колектив школи продемонстрував свою готовність діяти під час евакуації. На завершення проведених заходів виступили директор школи Пижик Г.М. та завідувач НКП Наливайко Д.Д. Вони подякували усім за якісну підготовку до Дня цивільного захисту та наголосили, що кожна людина має право на захист свого життя і здоров’я.

Кошівка У.Б., заступник директора з виховної роботи

 Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь