Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

І Спартакіада Щирецької ОТГ

Дата: 28.02.2019 10:34
Кількість переглядів: 726

24 лютого 2019 року на базі Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІ ст. ім. Героя України Богдана Ільківа відбулась І Спартакіада Щирецької ОТГ. На відкритті змагань учасників привітав селищний голова Олег Василишин. Після виконання Державного гімну розпочались спортивні баталії. В програму заходів було включено:  змагання з волейболу, міні-футболу, шахів, шашок, настільного тенісу. У змаганнях з міні-футболу взяли участь шість команд. Перше місце виборола команда «Юність» Щирець, II місце «Сокіл» Лани, III місце «Сливка» Щирець. Кращим нападником змагань став Ільків Андрій зі Щирця, бомбардиром – Якимів Микола з Ланів, воротарем – Красневич Юрій, захисником – Рачинський Максим зі Щирця. Команду – переможця нагороджено спортивним кубком та дипломом, кращих гравців – пам’ятними медалями та дипломами.

Фото без опису

Переможцем змагань з волейболу стала команда с. Лани, яку нагороджено спортивним кубком, II місце у щирецьких волейболістів, III місце у команди «Освіта», за яку виступали педпрацівники громади. Кращими гравцями визнано Голову Романа та Святослава Ільківа зі Щирця, Андрія Мицька та Олега Данилка з Ланів, усіх нагороджено пам’ятними медалями та дипломами.

Серед тенісистів переможцем став Мар’ян Ільків з Ланів, серед шахістів - школярів – Кишко Назар, II місце у Остапа Ваньковича, III місце у Артема Космини. Серед дорослих шахістів перше місце у Руслана Демія, друге – в Ігоря Сиротяка, третє – у Ігоря Герасімова, усі троє зі Щирця. Тут також усіх переможців та призерів нагороджено пам’ятними медалями та дипломами.

В запеклій боротьбі проходили поєдинки учасників з шашок. Перше місце тут у Івана Ільківа – Щирець, друге в Івана Синенького – Лани, третє в Олега Михайліва, обидва зі Щирця. Слід відзначити вдалі виступи шашкістів - жінок: Новак Ганну та Курилас Ірину, які змагались разом з чоловіками та зайняли відповідно четверте та сьоме місця  Серед дітей перше місце у Клюса Романа з с. Яструбків, друге місце у Павла Ільдутова зі Щирця, третє в Анастасії Пристайко з с. Яструбків

Гарний настрій та приємні враження панували серед усіх «змагальників» того дня.

 

Бажаємо успіху та нових здобутків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь