Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 28.02.2019 09:55
Кількість переглядів: 637

20 лютого 2019 року в Дмитрівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбувся виховний захід, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні «В нашій пам’яті вони завжди живі», який підготували Л. В. Панчишин та Н. І. Гейник.

Фото без опису

 Мета заходу: вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні та учасників АТО, формувати в учнів активну життєву позицію, повагу та любов до Батьківщини; розвивати бажання стати гідними громадянами України; виховувати почуття патріотизму, людяності, справедливості та толерантності; сприяти розвитку інтересу до історичного минулого України.

 Учні 7-9 класів декламували вірші: «Мені наснилось, що вони зустрілись», «Рубають все: і душі, і надії…»,  «Під прапором стояли – під прапором й спочили». Кульмінацією дійства стала пісня у виконанні Кравчука Дениса «Небесну Сотню, Господи, прийми».

На виховному заході згадали про основні події Єврореволюції, вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. Жоден з присутніх не залишився байдужим. Кожен розумів, що загинули молоді, енергійні,  небайдужі до власної держави люди. Ті, які прагнули змін на краще, щоб кожний громадянин мав можливість пишатися тим, що він українець. Мав можливість на гідне навчання, лікування, працю, захист, справедливість. Щоб кожен жив у своїй державі гідно. Всі учасники навчально-виховного процесу торкнулися пам’яті, яка навіки залишиться у серцях поколінь.

 Звіт підготувала педагог-організатор

Дмитрівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів

Н.І.Гейник



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь