Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Талант – то крапля здібностей і море праці

Дата: 31.01.2019 09:11
Кількість переглядів: 2445

Цей влучний вислів належить відомому українському письменникові Григору Тютюннику. І з ним важко не погодитися: кому, як не людині, що за життя скуштувала і солодкого смаку слави, і жорсткого чиновницького диктату у своїй літературній діяльності, знати, як непросто жити з унікальним даром, даним людині Богом чи успадкованим від батьків. Тим більше – працювати над тим, аби талант цей розвинути, філігранно відточити, вміти застосувати…

Фото без опису

         А ще кажуть, що талант завжди родом із дитинства, вона  народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. Помітити талант у дитини та розкрити його – нелегке завдання, яке стоїть перед сучасним вчителем. На жаль, не кожна дитина  може його яскраво продемонструвати. Вчені стверджують, що у кожному таланті лише 5 відсотків самого таланту, а 95 відсотків – важка праця дитини і   вчителя. І справді, у світі настільки все пов’язане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує яблуко, то, звичайно, існує і дерево, на якому воно виросло.

         Школа – це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки – учні, які живляться мудрістю вчителів, а, виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави. Тому саме школа пишається своїми талановитими учнями – переможцями олімпіад, конкурсів, змагань різного спрямування.

         Вітаємо  учня 10- А класу Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів                   Кузіва Богдана  та його  вчителя біології Даць Олену Степанівну  з перемогою, - І місце  в  ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з біології!

Бажаємо  їм не зупинятися на досягнутому,  а  досягнути  нових наукових вершин. Віримо, що їхні плани, мрії та задуми будуть такими ж обнадійливими і перспективними, як і  неперевершена перемога в цьому інтелектуальному випробуванні.

         Отож,  щасливої життєвої дороги, завзяття, оптимізму й нових творчих звершень задля блага незалежної України!

         Ви найкращі! Ви наша гордість! Так тримати!

 

Заступник директора з НВР Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ст.

Соколова В.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь