Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Вітаємо переможців !

Дата: 22.12.2018 19:29
Кількість переглядів: 719

Талант і творча обдарованість особистості стають сьогодні запорукою інтенсивного економічного розвитку країни і сприятливим фактором національного престижу. Відомо, що інтелектуала з високим рівнем розвитку творчих здібностей не можна замінити ні кібернетичною машиною, ні колективом індивідуумів із середніми інтелектуально-творчими здібностями. Тому проблема творчості в наші дні стала настільки актуальною, що вона по праву вважається проблемою століття.

Фото без опису

Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет. І завдання учителя на етапі модернізації змісту освіти в умовах особистісно зорієнтованого підходу полягає в тому, щоб дбайливо ростити нові таланти. Працювати з обдарованими та здібними учнями дуже відповідально, тому вчителі приділяють велику увагу самоосвітній діяльності, використовують в роботі ефективні педагогічні та психологічні методики, технології, форми і методи розвитку творчих здібностей цієї категорії учнів. Участь у предметних олімпіадах - яскравий показник ефективної роботи з обдарованою молоддю.

За підсумками ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2018 – 2019 н.р.  переможцями стали учні Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів.  І місце  вибороли учні 10 – А класу:  Кузів Богдан  з біології, Василенко Роман з  фізики, Вітер Вікторія з екології; ІІ місце – Лев Андрій (11 клас) з історії; ІІІ місце – Денисенко Софія (8 – Б) з  англійської мови, німецької мови, української мови, географії, Стецура Наталія (11 клас) з німецької мови, Штаблава Христина (7 – А клас) з фізики, Деда Ольга (9 клас) з історії, Федевич Олексій (10 – Б)  з географії та Кузів Богдан (10 – А клас) з хімії.

Переможцями ІІ етапу ХІХ Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика стали Денисенко Софія (8 – Б клас) -  ІІ місце  та Штаблава Христина (7 – А клас) -  ІІІ місце.

Особливу подяку висловлюємо   вчителям, які проводили підготовку учнів до участі в олімпіадах та конкурсах: вчителю біології і хімії Даць О.С., вчителю фізики Войцеховській – Штаблаві А.М., вчителям історії Косилович О.О. та Василишин О.Б., вчителям англійської і німецької мов Плацидем М.І. та Квасниці О.Б., вчителям географії Сениш Л.Р. та Шараварі Л.Я., вчителям української мови та літератури Шилич М.В. та Курилас Д.А. Їхня праця – дуже кропітка і на перший погляд непомітна, – є надзвичайно важливою. Причому, з перемогою на цьому  етапі вона не завершується, а й далі активно триває, адже попереду – подальші випробування. 

 

Соколова В.І.,

заступник директора з навчально – виховної роботи

Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь