Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

В здоровому тілі здоровий дух!

Дата: 27.11.2018 18:00
Кількість переглядів: 924

Запрошуємо в спортивні секції для занять єдиноборствами

 

У 2016 на території Пустомитівщини для розвитку спорту, оздоровлення та занять фізичною культурою була створена Громадська організація ,,Вектор розвитку єдиноборств. Метою діяльності громадської організації є всестороння підтримка спорту: підготовка спортсменів, проведення різноманітних спортивних заходів, забезпечення спортсменів можливістю брати участь у змаганнях, як в Україні, так і за кордоном, сприяння функціонуванню спортивних секцій.

Фото без опису

Зокрема, організація займається підготовкою та розвитком спортивних  секцій з вільної боротьби, кікбоксингу, рукопашного бою та боксу.

В спортивних секціях займаються з дітьми віком від шести та юнаками до двадцяти років. Проводиться підготовка спортсменів для участі в обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Окрім того, діти беруть участь у навчально тренувальних та оздоровчих зборах у літніх таборах на морі та у Карпатах. Проведена підготовка чемпіонів та призерів Всеукраїнського та міжнародного рівня змагань. Серед наших вихованців кандидати та майстри спорту України, чемпіони України та Європи, призери чемпіонатів Світу та Юнацьких Олімпійських Ігор.

Спортивні секції функціонують за підтримки органів місцевого самоврядування.

У місті Пустомити заняття з кікбоксингу та боксу проводяться у приміщенні школи (вул. Даші Дяченко, 17) за сприяння міської ради та Пустомитівської районної державної  адміністрації.

У Щирці заняття з вільної боротьби та рукопашного бою проводяться на території Щирецької ЗОШ №1 (вул. Сагайдачного, 47) за підтримки Щирецької селищної ради.

За допомогою голови Мурованської ОТГ Зіновія Петруха та депутатського корпусу  з вересня цього року проводиться набір дітей для занять в секції боксу у селі Муроване (приміщення ЗОШ №1, вул. Січових Стрільців, 41). 

 

Графік занять

м.Пустомити

вівторок, четвер, субота

16:00, 20:00

смт Щирець

понеділок, середа, пятниця

15:00, 19:00

с. Муроване

вівторок 

18:30, 20:30

 

субота   

14:00, 16:00

 

Заняття проводять тренери, кандидати в майстри спорту України та майстри спорту України міжнародного класу, переможці Всеукраїнських та міжнародних змагань.                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь