Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Вибори президента шкільного самоврядування

Дата: 25.11.2018 11:14
Кількість переглядів: 614

В Опорному закладі Щирецька загальноосвітня школа №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа  розпочав роботу учнівський шкільний парламент, який втілює творчі ідеї учнів та вчителів у життя.

Фото без опису

Нещодавно в нашій школі відбулись вибори президента шкільного самоврядування. Напередодні дня виборів кандидати зустрілись  зі своїми виборцями. Під час цієї зустрічі присутні мали можливість поспілкуватись із претендентами на посаду президента школи. До списків виборців ввійшли учні 6-11класів.

За результатами голосування президентом школи став учень 10-А класу Михайлів Богдан. Віце-президентом стала Назаревич Соломія,  учениця 10- А класу.

Як голова шкільного парламенту, Богдан сформував міністерства: освіти, дисципліни і порядку, культури та дозвілля, спорту та здоров’я, зв’язку та інформації.

Кожне міністерство має свої певні функціональні обов’язки та спільну мету: створити в школі атмосферу доброзичливості та зацікавленості у навчанні, сприяти не лише реалізації інтересів учнів, а і їхньому самовдосконаленню.

Шкільний парламент  активно бере участь у організації різноманітних заходів.  Активна діяльність  шкільного парламенту стає гарним поштовхом для майбутньої управлінської самореалізації наших старшокласників.

Бажаємо успіхів у роботі!

Педагог-організатор Кунець З.І.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь