Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

ЩИРЕЦЬКІ ЧЕМПІОНИ

Дата: 23.10.2018 10:07
Кількість переглядів: 740

За підтримки Громадської організації ,,Вектор розвитку єдиноборств” , Пустомитівської районної ради та Щирецької селищної ради щирчани Назар Василишин та Богдан Данилко прийняли участь у двох престижних змаганнях та стали чемпіонами.

Фото без опису

19 жовтня у місті Харкові проходив Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юніорів, присвячений пам’яті майстра спорту міжнародного класу Мурада Караєва. Назар Василишин виступав у ваговій категорії до 79 кілограмів, де провів чотири переможні поєдинки. Найскладнішими виявились останні дві сутички. У передостанній Назар зустрівся з представником Дагестану, якого у напруженій боротьбі  з рахунком 7:3 переміг.

Фото без опису

За чемпіонський титул Назар змагався з спортсменом із Чернівців, майстром спорту України Олександром Вишняком. Фінальний поєдинок тримав у напрузі усіх до останніх секунд.  Програючи з рахунком 1:3, Назар наприкінці другого періоду, проявивши волю до перемоги,  зумів провести технічну дію та здолати суперника.

А вже наступного дня, 20 жовтня, у Будапешті  відбувся відкритий Чемпіонат Угорщини з кікбоксингу, на якому продемонстрував свій бійцівський характер майстер спорту України міжнародного класу, вихованець ДЮСШ «Надія» Богдан Данилко.

У ваговій категорії до 71 кілограмів у розділі К-1, Богдан провів успішно три поєдинки. У двох перших боях виборов звитягу достроково, відправивши своїх суперників у нокаут. У фінальному двобої Богдан Данилко здобув перемогу за одноголосним рішенням суддів. Слід відзначити, що на цих змаганнях усі троє суперників були старшими за віком, але це не стало на заваді для нашого спортсмена.

Вітаємо атлетів та їх наставників Ігоря Фединяка, Степана Ткачишина з новими перемогами та бажаємо успіхів у спорті і у житті.

       

Володимир Ванькович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь