Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Наказ №88 АД

Дата: 18.09.2018 15:23
Кількість переглядів: 853

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
НАКАЗ

Військового комісара

Пустомитівського районного військового комісаріату Львівської області

05.09.2018                                    м. Пустомити                                  № 88 АД

Про призов громадян України на строкову військову службу восени 2018 року

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 15.02.2018 року № 33/2018, та директиви командувача військ оперативного командування “Захід” від   12 лютого 2018 року № Д-3 “Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу і звільнення в запас військовослужбовців , які вислужили встановлені строки строкової військової служби, у 2018 році

НАКАЗУЮ:

  1. Явці на призовну дільницю  Пустомитівсько району підлягають усі громадяни 1991-2000 року народження. Призову на строкову військову службу підлягають громадяни яким у період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народились у 1991-2000 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не були призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.
  2. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Пустомити вул. Грушевського, 36  в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат до 10 жовтня 2018 року маючи при собі документи, які засвідчують особу.
  3. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Пустомитівського району зобов’язані негайно повернутись до місця постійного проживання та з’явитись у Пустомитівський районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
  4. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.
  5. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Військовий комісар

Пустомитівського районного військового комісаріату

полковник                                                                                         С.П.ХАЛІН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь